Sivut

13.12.2012

Joulukalenteri 14.luukku

Mitä haluaisin

Selailin tossa äsken Hööksin, Horsepron, Börjesin ja Viljarshopin nettisivuja ja toiveshoppailin kaikkea kivaa. Voikun oisikin rahaa niin sais kaikkea kivaa.

Keräilin nyt neljättätoista luukkua varten kuvia mitä ostaisin jos olisin yhtä rikas kuin Kristal.

Itselle haluaisin/tarvitsisin..


1. Hööksiltä JH Collectionin perus kokopaikkaiset ratsastushousut, omat "uudet" Horzelta ostetut saman tyyliset kuluivat heti nukkaisiksi.. 2. Pfiff Mackay toppaliivi, nyt käytössä H&M vähän pieni toppaliivi. 3. Börjesiltä Dominon kokopaikkaiset softshell housut, haluaisin tälläiset talveksi, olen kuullut paljon positiivista noista softshelleistä :) 4. Hööksilä JH Collectionin perus huppari olisi kiva tallihuppariksi. 5. Mountain Horse Supreme High Rider saappaat

Leksalle haluaisin/tarvitsisin..


1. Jo joululahajalistaltakin löytyvä enkkuviltti, lahjalistalla feikki mutta oikeasti aito olisi kiva. 2. HV Polon perus yleishuopa, tykkään noista paksummista huovista joissa on jokin simppeli koriste. 3. Haluaisin uudet suitset paksulla turparemmillä, nämä suitset ovat Hööksiltä Gold Medal Aurora merkkiset ja seuraavat suitset, kun joskus on rahaa uudet ostaa :) 4. Luxur villaloimi Viljarshopista, tollaistakin olen haaveillut jo kauan, mutta villaloimet aina vähän kalliimpia joten ei mun budjettiin sovi :( 5. Leksa tarvitsisi ihan oikeasti uudet jännesuojat, tämähetkiset suojat lörpöttävät ja ovat liian leveät Leksalle ja tottakai jos uudet etusuojat ostaa, niin takasuojien kuuluu olla samanlaiset. Näissä kuvissa Solar merkkiset suojat Horseprolta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti