Sivut

9.12.2012

Joulukalenteri 9. luukku

Viikkosuunnitelma


Pahoittelen, että julkaisen tämän vasta nyt illalla. Olen istunut puolipäivää junassa ja sitten kiiruhtanut tallille.
En myöskään nyt ehdi väsäilemään mitään erikoisempaa luukkua tälle päivälle.
Päätin siis tehdä ensi viikon viikko suunnitelman ja liitän tähän nyt myös muutakin kuin Leksan liikutusta.

Maanantai
Koulussa ensin yksi tunti, sitten hyppytunnit ja takaisin kouluun tunniksi. 14.15? kotiin ja tallille. Ehkä mahdollisesti Marbellan ratsastus.
Leksalla kunnon ratsastus ilman satulaa. Koitan ensin hakea rentoutta ja jos se toimii hyvin niin koitan saada sitä ratsastettua vähän syvempään muotoon ja jos tuntuu hyvälle niin otan pitkästä aikaa laukatkin mukaan treeniin.
Ja sitten vielä karsinoitten siivous, Riian hännän pesu ja ahkerana ja tunnollisena hoitajana molempien ponien harjaus.

Tiistai
Koulua taas 13.45 asti sitten tallille ja ehkä mahdollisesti taas Marbellan ratsastus. Siivoan karsinat ja menen kotiin. 4 jälkeen menen katsomaan mun ukkia ja sen jälkeen sitten takaisin tallille ja ratsastana Leksan.
Jatkan samalla kaavalla kuin maanantaina, jos se toimii hyvin niin en työstä niin pitkästi vaan lopetan hyvän pätkän jälkeen.
Illalla sitten lajittelen mainoksia (kyllä olen idiootti ja olen ottanut sivutyöksi lehtien jakamisen, että saisin edes pientä rahaa itselleni jostain).

Keskiviikko
Taas koulussa 13.45 asti. 
Menen tallille siivoilen karsinat ja ratsastan Leksalla. Haen käynnissä ja ravissa eteen alas, ns kevyt-raskas treeni, tarkoittaa siis sitä että haen vain rentoutta ja ratsastan kevyemmin, mutta edessä alhaalla on hiukan raskasta Leksalle vielä ei tosin niin paljon kuin ennen.
Ratsastelun jälkeen sitten menen jakamaan lehdet..
Illalla vielä koulutehtäviä.

Torstai
Koulussa vain 30 min eli ruotsin tentti. Sitten tallille ja taas mahdollisesti Marbellan ratsastus. Jos ollaan saatu yksi satula haettavaksi, niin testaillaan sitä, muuten kävelylenkki metsässä Leksan kanssa.
Karsinat ja heppojen hoito muuten tarpeiden mukaisesti.
Illalla  ehkä uittamolla käymään ja sitten koulutehtäviä..

Perjantai
Koulussa päivällä. Sitten heti tallille karsinat ja Leksalla jotain, en vielä tiedä mitä. Kuuden jälkeen Keiramon tallin joulujuhliin !:) 
Ja sitten joululoman viettoon, eli mainoksia lajittelemaan !:D

Lauantai
Voisin lähteä maastoon Leksan kanssa ja sitten päivällä jakelen lehdet. Muuten vain hengailen tallilla kavereiden kanssa?

Sunnuntai
Ratsastan Leksalla kentällä tai pellolla jos säät vielä silloin ovat sen mukaiset, toivottavasti saisin myös kuvaajan mukaan :)) Muuten ei mitään suunnitelmia.

4 kommenttia:

  1. toihan on hyvä että jotain töitä on!! Vein muuten jo tänään laput postiin:) Hei, mitä jos tulisit 27pv tänne??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii o :) saa edes vähä rahaa varsinki ku siihen Turkkiin pitää säästää :D
      Hyvä, en ois muistanu muistuttaa..

      Poista