Sivut

16.12.2012

Joulukalenteri 16. luukku

Nyt olisi vuorossa kuudestoista luukku, hui enää viikko jouluun!
Tein siis viikko sitten 9. päivän luukkuun postauksen meidän viikkosuunnitelmasa ja nyt siitä on kulunut viikko, joten tämän päivän postauksessa kerronkin, että miten viikkosuunnitelman noudattaminen on onnistunut.

Maanantaina
En ratsastanut Marbellaa.
Leksan kanssa ratsastin kunnolla, ensin hain siltä rentoa ravia ja venyttämistä alas, jonka jälkeen lähdin pikkuhiljaa kokoamaan sitä ja sainkin todella hyviä pätkiä, se oli niin kiva !
Pesin myös Riian hännän ja harjasin sen.
Tämä päivä toteutui siis osittain.

Tiistai
Tänäänkään ei ollut Marbellan ratsastuspäivä.
Leksalla menin saman kaavan mukaan kuin maanantaina, mutta tulokset oli huonommat, en saanut sitä niin hyvin polkemaan alleen enkä saanut sitä niin hyvin koottua. Tämä johtui varmaan siitä, että yritin liikaa saada siitä samanlaisen, kun taas maanantaina menin tunne pohjalla ja keskityin vain siihe hetkeen, tiistaina keskityin vaan siihen että haluan sen olevan yhtä hyvä jolloin yritin siis liikaa.
Pesin myös Marbellan hännän ja harjasin sen.
Tämä päivä toteutui Marbellaa lukuun ottamatta

Keskiviikko
Keskiviikkona Leksalla olikin vain kävelypäivä. Olin unohtanut että maneesissa on hyppytunti joten en sinne viitsinyt mennä ja en ehtinyt odottaa sen loppumista, joten kävin vain vähän taluttelemassa Leksaa pihalla.
Tämä päivä ei mennyt suunnitelmien mukaan :)


Torstai
En ratsastanut Marbellaa.
Leksalla menin maastoon kävelemään, ihan niinkuin olin suunnitellutkin. Ja tästä kerroinkin kuulumis postauksessa.
Hoitelin Riian ja Marbella, pesin Riian hännän ja jalat ja harjasin sen, pesin myös kupit ja seinät.
Tämäkin päivä toteutui paitsi Marbellan osalta


Perjantai
Ei koulua päivällä, vaan loma !
Päivällä keiramolla siivoamassa Leksan ja Marbellan karsinat. Leksan juoksutin maneesissa ja lähdin sitten takaisin kotiin.
Kuuden aikaan, hyvissä ajoin takasin että ehdin siivota Riian karsinan( jäin suusta kiinni ja karsina jäi siivoamatta). Puoli seitsemältä joulujuhliin syömään hyvää puuroa ja juttelemaan muitten kanssa.
Joulujuhlan jälkeen 20.20 siivoamaan se Riian karsina ja sitten kotiin.
Tämäkin päivä toteutui suurin piirtein, vaikkei mitään kummallisia suunnitelmia ollutkaan

Lauantai
Aamupäivällä jakelin lehdet, hengailin kotona kolmeen asti. Sain kokeiluun tulleen satulan ja lähdin tallille. Siivosin karsinat ja hain Leksan sisään ja sovitin satulaa, liian leveä. Oman jäätymisen, kamalan sään, tuulen ja muun takia Leksalla vapaa.
Tämä päivä ei ihan onnistunut suunnitelmienmukaan

Sunnuntai
Olisin halunnut ratsastaa kentällä, kun on tullut paljon lisää lunta, mutta tuulee ja sataa lunta vaakasuoraan, joten taidetaan siirtyä vain maneesin puolelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti