Sivut

20.12.2012

Joulukalenteri 20. luukku

Tämä päivä sisältää toivotun postauksen siitä kun ratsastan jollain muulla hevosella.
Tällä kertaa vuoroon pääsi Marbella.

Saankin nyt ratsastella sillä oman aikataulun mukaan, tärkein on että saan jonkun pitämään kiinni kun nousen kyytiin.

Odottelin ensin tuntien loppumista että saan satulan tuntiponi Pekalta, odottelin myös Cristaa seuraksi kun Mb ei ole kahteen viikkoon liikkunut, joten halusin jonkun mukaan ekan kerran.

Taluttelin maneesissa ensin pari kierrosta, siellä olikin muuten paljon väkeä, minun lisäksi 4 ratsastajaa heppoinen ja Kaisa taluttamassa Villakkia.

Crista auttoi mut kyytiin, kävelin hetken aikaa molempiin suuntiin muiden keskellä, eikä Marbella ainakaan toistaiseksi reagoinut muihin mitenkään. Ollaan siis menty pari kertaa niin että yksi hevonen on ollut samaan aikaan, silloin Marbella on ollut jännittynyt.

Ravailin ympyrällä, suoralla ja vaihtelin suuntaa, Mb oli tosi kivan tuntuinen ja suht rauhallinenkin vaikka toiset  laukkasivat kovempaa ohi tai meni läheltä.

Heti kun toisessa päässä oli vähän enemmän tilaa, nostin laukan. Laukkasin ympyrän, siirsin raviin ja nostin parin askeleen jälken uudestaan laukan, laukkasin kaksi ympyrää ja taas raviin ja uusi nosto. Paljon harjoitellaan nostoja, sillä niissä se on ennen saattanut sinkoilla. Nyt kuitenkin nosti todella hyvin, rauhassa ja jopa huonompaan suuntaan nousi tosi hyvin.

Ravasin lopuksi vielä ympyrällä, se uskalsi lopuksi jo vähän rentoutuakkin.

Olen tosi tyytyväinen ja ylpeä siitä, se käyttäytyi tänään tosi hyvin ja oli rohkea pikkuponi !
Leksa oli myös tänään todella kiva, on tehnyt hyvää kun ei ollu pariin päivään tuuppailtu !

Hymyilin vain matkalla kotiin.. Mulla oli tänään (ja aina) ihan täydelliset hepat !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti