Sivut

6.12.2012

Lomaa

Mulla alko tiistaina 5päivän viikonloppu.
Eilen kävin aamulla ratsastelemassa Leksan,se meni ihan kivasti niin kauan kunnes maneesiin tuli kaksi muuta heppaa. Se muuttui tahmeaksi eikä kuunnellut niin hyvin. Lopetin heti kun sain irtoamaan reippaammin hyvän pätkä, onneksi se oli kuitenkin ollut tosi hyvä ennen nuorten helppojen tuloa
Kävin Leksailun jälkeen kävin postissa hakemassa taas hm:n paketin ja matkalla kotiin koukkasin kotimäen koulun kautta hakemassa Kaisan jaa vein sen kotiin.
 Laitoin itteni jonkin näköiseen edustuskuntoon otin pyhävaatteet mukaan ja menin tallille.
Ratsastin ensin Marbellan, mentiin ekaa kertaa pienen maneesiin eikä se pikku pallo ollut moksiskaan. Menin paria puomia jokaisessa askellajissa. Se oli hauska kun se ei osannut säädellä ravia ja jos askel ei sopinut puolille niin se piti hypätä :D
Vähän se laiskistui kun oli jotain uutta edessä mutta muuten sama kiva Marbella :)

Pesin vielä Riian seinät ja laitoin Leksan ruuat ja tapoin aikaa Jullen kanssa istumalla sattarissa. Viiden aikaan haettiin hepat sisään. Vaihdettiin äkkiä vaatteet ja äkkiä Kaisa kyytiin ja Turkuun.
Mentiin nimittäin katsomaan Salkkarit leffaa puoli seitsemältä.
Leffa oli ihan kiva, odotin jotain huonoa mutta kyllä siinä jännittäviä ja hauskoja kohtia löytyi.
Alussa tunnelman pilasi meidän takana istuvat tytöt jotka koko ajan kommentoi ja kikatti selän takana, noh Kaisa vähän suutahti ja kyllä oli tytöt loppu ajan hiljaa..

Leffan jälkeen kiireellä autolle ja kurvattiin tallille ruokkimaan hepat.
Ruokinnan jälkeen mentiin vielä hengailemaan ja syömään mäkiin ja heseen ja kotiin palauduin puoli kahden aikoihin.

Tänään kävin aamulla juoksuttamassa Leksan ja nyt olen istunut 2ja puoli tuntia junassa ja vielä on kolme tuntia edessä. Olen siis matkalla Sieviin näkemään mun parhaita kavereita, Sofiaa ja Juliaa, sekä tekemään parina päivänä tallityöt.
Seuraavaksi kirjoittelun ensiviikolla, joulukalenterin luukut koitan kyllä tulla julkaisemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti