Sivut

15.12.2012

Kuulumisiaa

En ole nyt joulukalenterin aikaan kirjoitellut mitään mitä olen tehnyt Leksan kanssa, tosin ei kyllä ole tapahtunut mitään erikoista.

Ajattelin nyt vähän kertoilla kun tämän päivän joulukalenterin luukun aukeaminen viivästyy koska kamera unohtui tallille joten tarvittava materiaali puuttuu :)

Ollaan nyt siis treenattu ihan normaalisti, ilman satulaa ratsastaen tai juoksuttaen. Tänään mun porukat käy hakemassa meille yhden satulan kokeiluun, siitä voinkin kirjoitella sitten illemmalla tai huomenna lisää :) Sormet ja varpaat ristiin että se olisi sopiva, on meinaan todella hyväkuntoinen, kivan näköinen ja halpa satula  :)

Sitten eiliseen, menin Leksalla maastoon kävelemään. Reissu alkoi niinkin hyvin että tallin pihassa maneesin kohdalla Leksa keuli pari kertaa ja koitti tehdä samaan aikaan uukkaria, onneksi se ei pompi korkealle jolloin on myös helpompi estää sitä kääntymästä. Parin keulimis-u-käännös yrityksen jälkeen päästiin jatkamaan matkaa..
Mentiin ensin pieni pätkä metsässä, Leksa rauhottui ja kulki korvat pystyssä ja niin tyytyväisen oloisena metsän läpi, täytyy siis käydä useammin kun se kerta tykkää.

Metsän jälkeen tultiin asuinalueelle. Siellä Leksan mielentila muuttui ja se vain pörisi koko alueen läpi kävellessään.

Sitten päästiin tielle jossa oli hidasteita. Noh nehän oli lumen peitossa eikä Leksa tajunnut että se on jokin korkeampi askelma mikä on edessä.. Ja niin se sitten olikin seuraavassa hetkessä nenä asfaltissa ja polvet maassa...

Kotiin päin käännyttäessä viimeisellä suoralla se vain halusi ravata ja kiihdytteli käyntiä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti