Sivut

28.12.2012

Tonight i'm gonna hold you so close

Eilen oli vielä Leksan vapaa päivä. Hoitelin Keiramolla normisti ponit, siivosin karsinat ja pesin kupit ja hoidin Marbellan jalan ja pesin hännän.
Illalla kävin vielä uittamolla moikkaamassa yhtä kaveria

Tänään olen laiskotellut aamupäivän ja 12 aikaan menin tallille, laitoin Leksalle suitset ja käytiin Heidin ja Kaisan kanssa varmaan 20min kävelylenkki alkukäynneiksi kun maneesi oli varattu.

Maneesissa aloinkin melkein heti ravailemaan, olin jo päättänyt että otan tosi kevyesti, kun neljä päivää koni on vain lomaillut. Leksa oli alusta asti tosi kiva, se kulki rennosti, eikä sählännyt mitään omiaan, ei edes alkuun. Vähän se oli tahmea, mutta annoin sen anteeksi ja jatkan huomenna tästä ratsastamalla hiukan enemmän eteen, nyt hain kuitenkin vain sitä, että se kulkee rennosti ja toimii ja saa hiukan ravailla.

Kävin talleilun jälkeen kaupungilla Heidin kanssa katsomassa vähän uusia vaatteita aleista, lähinnä katosin vaatetta huomiseksi kun lähden viihteelle, mutta en löytänyt mitään.

Menin sitten vielä puoli kuuden aikaan tallille siivosin Leksan ja Mbn karsinat ja aloin hakemaan heppoja sisälle, sain hepat vasta puoli kahdeksalta sisälle, jolloin siis yleensä aloitan ruokkimaan. Piti vielä siivota pari karsinaa ja sitten aloin ruokkimaan, onneksi Heidi oli kiva ja tuli auttamaan mua ruokkimaan kun yksi päivä autoin sitä :)
Nyt olen ihan kuollut ja haluan vain nukkumaan.

Huomenna riittääkin tekemistä, aamupäivällä lähden maastoon Puh-ponilla Heidin kanssa, sen jälkeen siivoilen karsinoita, ratsastan yhden Inkku-ponin ja sitten vielä ratsastan Leksan. Käyn sitten vielä jakamassa lehdet ja illalla sitten lähdenkin parin kaverin kanssa juhlimaan.

Palailen varmaan sunnuntaina, toivottavasti jonkun kuva tai videomateriaalin kera !:)

ps Muistakaahan osallistua arvontaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti