Sivut

29.12.2012

tän päivän ratsastelut

Tänään siis menin jo aamulla puoli kymmenen aikaan tarhaamaan Leksan, siivoilin myös karsinat ja odottelin Heidiä tallille.

Mentiin puoli kahdentoista aikaan maastoon, oli kivaa, Puh oli aika kiva poni, en siis ole sillä ennen mennyt. Vähän se oli energinen muttei kuitenkaan villi :)

Vaihdoinkin ratsua melkeil lennossa ja menin seuraavaksi Inkku-ponilla. Se on yksityinen ja asustaa Keiramolla. Olen mennyt kerran aikaisemmin ponilla ja tykkäsin hirveästi, se on kovin herkkä, etenkin istunnalle, se on vielä vähän kokematon, mutta mun mielestä se on ns hiomaton timantti ja siitä tulee vielä tosi hyvä poni kisaradoille, kunhan vaan perusasiat, kuten laukka tulee kuntoon.

istun kun jossain tuolissa
kokoontaitetturatsastaja

Inkku oli tänään yhtä kiva kuin viimeksi, tykkään paljon ratsastaa tuollaisia herkkiä poneja, ihan kuin Marbellakin. Laukassa se ennakoi liikaa nostoja, jolloin koitin saada sen mahdollisimman nopeasti takaisin raville ja kun se rauhoittui niin nostin laukan. Ensin tein laukassa nostoja ja kun se oli vähän rauhoittunut, istuin alas ja koitin saada sitä hiukan lyhentämään laukkaa.
Inkulla aloitan nyt ratsastamaan kahdesti viikossa, joten siitä varmaan saatte kuulla lisää täällä blogin puolella :)



Toivottavasti Marbellakin pääsisi pian takaisin käyttöön niin olisi aina vähän enemmän kerrottavaa.

Sitten menin vielä Leksalla, se ei ollutkaan niin kiva, tai alkuun kiva, välillä tahmea ja lopuksi taas kiva, siitä ei tullut julkaisukelpoisia kuvia, ei se kuitenkaan niin hyvin mennyt :D

3 kommenttia:

  1. Siistiä menoa teillä :) Leksa on niin sutjakka ja sopusuhtainen heppa. En tiedä vaikuttaako klippaus mutta minun poniin verrattuna näyttää siltä kun meillä ois aika paljon mahaa.. O_o ;) hih

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoskiitos :) Näissä kuvissa on kyllä Inkku-poni ei Leksa ;) Mutta Leksa on kyllä paksussa kunnossa :D

      Poista
    2. No ilmankos tuntui jotenkin oudolta! Hypin noi tekstit innostuneena kuvista ja videosta, hih :D enkä yhtään huomannut tuota tekstiä tuossa videossa että "inkku" ja nyt huomaan ettei Leksalla oo noin isoo tähteekään :D.

      Poista